ASSORTIMENT BLOEMBOLLEN

Narcis: Er zijn meer dan 8000 narcissenrassen. Voor projectgebruik bieden Februari Gold, Jetfire en Tète a Tète een uitstekende basis.

Krokus: Onze vroege voorjaarskrokussen bloeien vanaf februari en zijn beschikbaar in een gevarieerd kleurenspectrum. Krokussen zijn bijzonder geschikt voor massale beplanting van grote oppervlaktes.

Hyacint/Scilla: Een fraaie borderbloem, die weinig aandacht vraagt en snel verwildert. Een ideale bloembol onder loofbomen. Wij kiezen voor de vroegbloeiende Scilla-varianten, die zich van februari tot april laten zien in de kleuren wit en blauw.

Blauwedruif: De felle blauwe kleur van de Blauwedruif leent zich goed voor accentbeplantingen in kleinere stroken. De Blauwedruif bloeit in maart en april. Muscari Armeniacum heeft onze voorkeur.

Sneeuwroem of Chionodoxa: Is één van de vroegst bloeiende bolgewassen. Deze is meestal lichtblauw van kleur, maar ook verkrijgbaar in roze en wit. De plant vermeerdert zich eenvoudig door uitzaaiing, zodat de sierwaarde jaar op jaar in tact blijft.